Política de privacitat

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA PROTECCIÓ DE DADES

Responsable

ACABADOS FOTOGRÁFICOS LABCOLOR, S.L.

Finalitats

  1. Informar als Usuaris sobre els serveis prestats, així com tramitar i gestionar qualsevol tipus de consulta o sol·licitud d’informació.

  2. Gestió i tramitació de l’enviament d’arxius fotogràfics.

Legitimació

La base de legitimació que correspon a la finalitat número u és el consentimient de l’Usuari. Mentres que a la finalitat número dos li correspon el complimient d’una obligació contractual.

Destinataris

No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets

Accedir, rectificar i suprimir datdes, així com altres drets, tal i com s’explica a la información addicional.

Informació addicional

Podrà trobar més informació sobre protecció de dades a la informació addicional.

 

 

Informació addicional

Labcolor desitja informar de manera transparent, a través de la present Política de Privacitat, sobre tots els tractaments que realitzem amb les seves dades, les finalitats per a les quals les tractem i els drets que com a usuari pot exercir sobre les seves dades personals, així com el temps durante el qual les conservarem.

L’informem que en accedir a la nostra pàgina web passa a tenir la condició d’usuari. Com a usuari, declara que disposa de la capacitat legal necessària per a comprendre i acceptar en la seva integritat la Política de Privacitat. La present Política de Privacitat ha de llegir-se juntament amb la nostra Política de Cookies.

Gràcies per visitar el nostre lloc web. Esperem que gaudeixi coneixent els serveis que Labcolor li ofereix.

1. QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES?

Identitat: ACABADOS FOTOGRÁFICOS LABCOLOR, S.L. (En endavant “Labcolor”), amb CIF B-65.161.804, és responsable del Tractament de les dades de caràcter personal que ens facilita.

Adreça postal: Passeig Comerç, 4 08203, Sabadell, Barcelona.

Telèfon: 937119984

Correu electrònic: digital@labcolor.es

2. QUÈ ÉS UNA DADA I UN TRACTAMENT DE CARÀCTER PERSONAL?

Són les dades que identifiquin o permetin identificar una persona. Per exemple, les dades que poden identificar directament a una persona són el nom i cognoms, mentre que el nombre de D.N.I pot arribar a identificar-la. Les dades de caràcter personal inclouen informació com el telèfon mòbil, l’adreça de correu electrònic, data de naixement i sexe entre d’altres. També podria incloure els identificadors numèrics com l’adreça IP del seu ordinador, així com la informació que s’obté a través de les cookies.

Un tractament de caràcter personal és tota operació o conjunt d’operacions que realitzem sobre les seves dades personals, com, per exemple, la recollida, registre, conservació, utilització i comunicació de les seves dades.

3. QUIN TIPUS D’INFORMACIÓ RECOPILEM?

Al completar el formulari de contacte disponible al nostre lloc web, per tal de resoldre qualsevol dubte o sol·licitud d’informació accedim a les següents dades personals:

- Nom

- Adreça de correu electrònic

De manera voluntària podem recopilar dades que hagi inclòs en el formulari de contacte i que no són obligatoris.

Així mateix, podem captar altres dades que ens faciliti a través del telèfon i correu electrònic de contacte.

Per poder dur a terme l’enviament d’arxius fotogràfics del nostre lloc web caldrà que introdueixi la seva adreça de correu electrònic, així com les fotografies que vulgui que siguin impreses. Per poder subscriures a la nostra newsletter per tal de rebre ofertes especials i altres comunicacions, obtenim les següents dades de vostè:

- Adreça de correu electrònic

Tanmateix, l’informem que l’enviament de comunicacions comercials per part de Labcolor al correu electrònic de l’usuari no està operatiu en aquests moments.

Totes aquestes dades són necessàries per a la correcta prestació i execució dels nostres serveis.

4. A TRAVÉS DE QUINES VIES CAPTEM LES SEVES DADES PERSONALS?

En Labcolor només captem i tractem informació que vostè ens facilita a través de les següents vies:

1. L’apartat d’enviament d’arxius fotogràfics disponible al nostre lloc web.

2. En completar el formulari de contacte disponible al nostre lloc web.

3. A través de l’enviament de correus electrònics a la nostra adreça electrònica de contacte digital@labcolor.es

4. A través de trucades telefòniques al nostre telèfon 937.119.984.

5. En subscriure’s a la nostra newsletter amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre notícies i ofertes especials relacionades amb Labcolor.

5. QUINS TRACTAMENTS REALITZEM AMB LES SEVES DADES PERSONALS I PER A QUINES FINALITATS?

Volem ser transparents amb vostè i informar sobre les operacions que duem a terme amb les seves dades i les finalitats per a les quals tractem aquestes dades. A continuació, li exposem tots els tractaments o operacions que duem a terme amb les seves dades personals:

5.1 Tramitació i enviament de comunicacions comercials Labcolor enviarà a l’Usuari, sempre que aquest hagi donat el seu consentiment, comunicacions comercials per correu electrònic informant sobre notícies i ofertes especials. En qualsevol moment es pot oposar a rebre comunicacions comercials seguint les instruccions al peu del correu electrònic promocional enviat per Labcolor o enviant un correu electrònic a digital@labcolor.es. L’informem que a hores d’ara l’enviament de comunicacions comercials per part de Labcolor no es troba actiu.

5.2 Gestió de l’enviament d’arxius fotogràfics La finalitat d’aquest tractament és la tramitació i gestió de l’enviament d’arxius fotogràfics en línia duts a terme per clients a través del lloc web. L’usuari rebrà un correu electrònic confirmant el seu encàrrec en línia.

5.3 Contacte i servei d’atenció al client Labcolor proporcionarà el servei d’atenció al client, atenent qualsevol sol·licitud d’informació o consulta remesa a través del formulari de contacte de la web, adreça de correu electrònic o telèfon de contacte.

6. QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PEL TRACTAMENT DE LES DADES?

La normativa de protecció de dades requereix que per al tractament de les seves dades tinguem una base que legitimi aquest tractament. Així, per tractar la seva informació personal ens basem en dues bases legals depenent de l’activitat o tractament que portem a terme de les seves dades. Les bases legals per al tractament de les seves dades personals són:

El seu consentiment: En completar el formulari subscrivint a la nostra newsletter, així com el formulari de contacte per a poder realitzar qualsevol consulta o sol·licitud d’informació, acceptant la nostra política de privacitat, consentint el tractament de les seves dades per Labcolor necessari per dur a terme la correcta inscripció a la nostra newsletter i l’atenció a les seves consultes o sol·licituds remeses.

L’execució del contracte: En el nostre lloc web podrà realitzar l’enviament d’arxius fotogràfics de manera online. En el moment en que accepta expressament les condicions generals de venda es converteix en part del contracte de compravenda. Per tal de que puguem complir les obligacions recollides en aquestes Condicions necessitem recopilar i tractar les seves dades de caràcter personal.

7. DURANT QUANT DE TEMPS CONSERVEM LES DADES?

Les dades que es captin amb motiu d’enviament d’arxius en línia seran conservats el temps necessari per a la prestació del servei i en tot cas durant el període necessari per al compliment d’obligacions legals.

Conservarem les seves dades mentre no sol·liciti donar-se de baixa de la nostra newsletter, i en tot cas durant els terminis previstos per la normativa aplicable respecte a la prescripció de responsabilitats.

8. QUINS SÓN ELS SEUS DRETS QUAN ENS FACILITA LES DADES?

A continuació, us facilitem els drets que com a usuari del lloc web pot exercitar:

Drets Què vol dir?

Dret d’accés Té dret que Labcolor li confirmi si està tractant o no les seves dades personals, i en aquest cas, dret a conèixer quines dades tracta.

Dret de rectificació Consisteix en la possibilitat que pugui modificar les dades que siguin inexactes o incompletes, havent en la sol·licitud de rectificació indicar quines dades voleu que es modifiquin.

Dret d’oposició Pot oposar-se en qualsevol moment a que tractem les seves dades. Té dret a oposar-se en qualsevol moment, per motius relacionats amb la seva situació particular, al fet que dades personals que li concerneixen siguin objecte d’un tractament basat en l’interès legítim de l’empresa. Labcolor deixarà de tractar les dades personals, llevat que acreditem motius legítims imperiosos per al tractament que prevalguin sobre els seus interessos, drets i llibertats, o per a la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions.

Dret de supressió Aquest dret permet la cancel·lació de les seves dades personals. Les dades es conservaran bloquejats de manera que impedeixi el seu tractament, sense perjudici de la seva posada a disposició de les administracions públiques, jutges i tribunals, per a l’atenció de possibles responsabilitats que hagin sorgit del tractament durant el seu termini de prescripció.

Dret a la portabilitat de les dades Té dret a copiar i transferir dades des de la nostra base de dades a un altre responsable del tractament. Només és possible exercir aquest dret quan el tractament estigui basat en l’execució d’un contracte o en el seu consentiment i el tractament es realitzi per mitjans automatitzats.

Dret a la limitació del tractament Aquest dret li permet sol·licitar-nos que suspenguem el tractament de les seves dades quan: Impugni l’exactitud de les dades, mentre Labcolor verifica aquesta exactitud. Hi hagi exercit el seu dret d’oposició al tractament de les seves dades, mentre es verifica si els motius legítims de Labcolor prevalen sobre els seus com interessat. Igualment, aquest dret li permet sol·licitar a Labcolor que conservi les seves dades personals quan: El tractament de dades sigui il·lícit i com interessat s’oposi a la supressió de les teves dades i sol·liciti al seu lloc una limitació del seu ús. Labcolor ja no necessiti les seves dades personals per a les finalitats del tractament, però els necessiti per a la formulació, exercici, o defensa de reclamacions.

Com exercitar aquests drets? Podrà exercir el seu dret, enviant-nos la seva petició a la següent adreça de correu electrònic o bé per correu postal, digital@labcolor.es mitjançant sol·licitud escrita i signada, acompanyada de fotocòpia de DNI o passaport, dirigida a la següent adreça: Passeig del Comerç, 4 08203, Sabadell, Barcelona.- Ref. Protecció de dades.

Així mateix, us informem que, quan Labcolor no hagi satisfet correctament l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD). Si vol conèixer més informació sobre aquest dret i com exercir-pot dirigir-se a l’AEPD: http://www.agpd.es Tel. 901.100.099 i 91.266.35.17 C / Jorge Juan, 6 28001-Madrid

9. A QUI COMUNIQUEM LES SEVES DADES PERSONALS?

Labcolor no revela la informació personal que vostè ens proporciona a través de les vies descrites en l’apartat quart, llevat que sigui necessari per a la prestació del servei contractat. Igualment, és possible que puguem comunicar les seves dades personals, previ requeriment legal o base que legitimi la comunicació a tribunals o organismes de l’administració pública.

10. CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT

La present Política de Privacitat podrà variar amb el temps a causa dels possibles canvis de criteri seguits per l’autoritat de control competent en matèria de protecció de dades en cada moment. Labcolor es reserva per tant el dret a modificar la present Política de Privacitat per poder adaptar-la a aquests criteris, així com a novetats jurisprudencials o legislatives.

Darrera versió: 2 d’octubre de 2018.